Όραμα - Στόχοι

espaGR

Image

Όραμα - Στόχοι

Όραμα της εταιρίας ALPHA THERM είναι να προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικές, αποδοτικές και συμφέρουσες λύσεις. Επιπλέον στόχος της αποτελεί η προσφορά στην κοινωνία ενός καλύτερου περιβάλλοντος διότι εξοικονόμηση και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι σημαντικός παράγοντας για την μείωση των ρύπων, για την προστασία του περιβάλλοντος  αλλά και καλύτερη ποιότητα ζωής. 

Για την επίτευξη του οράματος αυτού αξιοποιεί τα προϊόντα της, βασισμένα στην τεχνογνωσία που κατέχει, προωθώντας τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, και συγκεκριμένα την ηλιακή ενέργεια η οποία είναι ανεξάντλητη με το πέρασμα των χρόνων, περιορίζοντας με αυτό τον τρόπο την εξάρτησή μας από τις ορυκτές και τις άλλες μορφές ενέργειας.

Ο στόχος της εταιρίας είναι, η ικανοποίηση των πελατών, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της και η διατήρηση της αξιοπιστίας της. Εκτός από αυτό, ευελπιστεί να φέρει αλλαγή και αξία στον κλάδο με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή του.

logoat.png
Νεοχωρούδα, Τ.Θ. 152, T.K. 570 08 - Θεσσαλονίκη
+30 2310 780.271

Ακολουθήστε μας στα social media

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες... Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.